Alicia Keys je vodila Grammyje bez šminke i oduševila ljepotom u 39. godini

Foto: Getty Images

SLAVNU pjevačicu mnogi smatraju predvodnicom "no make-up" trenda. Naime, Alicia Keys se već nekoliko godina na važnim događajima pojavljuje bez šminke i svojim primjerom ženama diljem svijeta dokazuje da im nije potreban make-up kako bi voljele same sebe.

Ništa drugačije nije bilo ni na njezinom nastupu na ovogodišnjem Grammyju. Doslovno je zabljesnula odjevena u dugačku šljokičastu haljinu koja prati liniju tijela.

Embed from Getty Images

Kako je ove godine imala ulogu voditeljice dodjele nagrada, presvukla se nekoliko puta, a jedno od upečatljivijih izdanja uključivalo je izazovan kombinezon i upečatljive visoke čizme.

Embed from Getty Images

Da fokus bude na njezinom licu, osigurala je neobična frizura, a obožavatelji još jednom nisu skrivali oduševljenje njezinom prirodnom ljepotom kojom se može pohvaliti u 39. godini. Oblikovanje takozvanih "baby" pramenova u posljednje vrijeme je jedan od omiljenih trendova u svijetu slavnih, a nije mu odoljela ni Gigi Hadid koja je sličnom frizurom plijenila poglede na ulicama Londona.

Embed from Getty Images

Podsjetimo, na ovu ideju je došla potpuno slučajno. Jedna fotografkinja ju je zamolila da joj dopusti fotografirati je u potpuno prirodnom izdanju.

"Bila sam šokirana. Odmah sam osjetila nervozu i bilo mi je neugodno. Lice mi je bilo potpuno bez ičega, a na sebi sam imala trenirku. Da me je netko pitao, rekla bih da sam spremna za stilisticu koja će me pripremiti za fotografiranje", otkrila je jednom prilikom pjevačica. 

Tek tada je shvatila da se nikada nije osjećala snažnijom i slobodnijom te se odlučila napraviti dotad nezamislivo - na crvenom tepihu se pojaviti bez šminke. Od tada je to ponovila mnogo puta.

Ipak, naglašava da i dalje misli kako je sjajno nositi šminku, ako vas to usrećuje, ali da make-up postaje problem onog trenutka kada vas počinje opterećivati i kada se počnete pitati što će ljudi misliti o vama ako se pojavite bez ičeg na licu.

"Ne želim posramiti one koje uživaju u tome. Nitko ne bi smio biti omalovažavan zbog načina na koji se izražava i to je cijela poanta priče", istaknula je već nekoliko puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.