Ana Gruica pozirala u najpoželjnijoj haljini sezone, koja se nosi bez grudnjaka

Foto: Instagram

ŽENSTVENI modni komad koji podsjeća na spavaćicu osvojio je mnoga srca, a nije mu odoljela ni Ana Gruica.

Naravno, riječ je o slip haljini koja već nekoliko sezona ponosno nosi titulu najpoželjnijeg ljetnog odjevnog predmeta. Naizgled luksuzne, najčešće jednobojne haljine od satena koje decentno ističu žensku figuru, a krase ih samo tanke naramenice, bile su popularne i u dvadesetima, i u sedamdesetima, i u devedesetima, a onda su se slavne dame današnjice gotovo preko noći ponovno zaljubile u njih i stvorile jedan od trenutno omiljenih trendova.

Ipak, kod nošenja ovakvih haljina morate pripaziti na donje rublje. Ove nježne kreacije ne podnose crte od gaćica i najlonki jer se i najtanji rub nazire, a zahvaljujući pogrešnom odabiru gaćica cijeli vaš stajling bi mogao izgledati kao pravi modni promašaj

Isto pravilo vrijedi i kada je grudnjak u pitanju pa možete zaboraviti na omiljeni push-up ili pak grudnjake s debelim naramenicama. Štoviše, ako pitate brojne trendseterice, možete u potpunosti zaboraviti na grudnjak jer prema njihovom mišljenju slip haljine najbolje izgledaju ako ih nosite bez njega. 

One najhrabrije dame bez problema će ih nositi upravo tako, dok će druge bradavice radije prekriti specijaliziranim naljepnicama. No ako baš nikako ne možete zamisliti izlazak iz kuće bez grudnjaka, odaberite nježne trokutiće, koji su srećom trenutno opet u modi pa je dopušteno čak i da se naziru ispod ove haljine, ili pak grudnjak bez naramenica. 

Ako pitate Anu Gruicu, grudnjak je u ovoj priči potpuno suvišan pa je ona svoju efektnu dugu slip haljinu u crvenoj boji hrabro odjenula bez njega. 

Iako se mnogi slažu da uz ovaj model haljine ne treba dodavati nakit, splitska glumica je prekršila to nepisano modno pravilo i svoj stajling dodatno podignula upečatljivim zlatnim ogrlicama te je dokazala da se ponekad ipak ne treba slijepo držati modnih trendova. Modna odvažnost se ovog puta isplatila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.