Ana-Maria Čutura proslavila maturalnu večer: "Svaka djevojka želi biti kraljica, a vi ste mi to omogućili barem na jednu noć"

Foto: Josipa Uzelac, Privatne fotografije

STIGAO je i dan za koji smo pripremali našu 9. Indexovu Kraljicu maturalne večeri, Ana-Mariju Čuturu!

Zgodna brineta oduševila nas je svojom prijavom u kojoj je bila jednostavna, simpatična i iskrena, i u kojoj je naglasila kako, uz brojne obveze, obožava pomagati drugima pa često volontira u Crvenom križu te kako već punih 10 godina trenira balet za koji je potrebno puno truda i odricanja.



Kao što vam je već poznato, našu dragu maturanticu nagradili smo glamuroznom haljinom dvojca "ELFS" i torbicom "ELFS", cipelama po izboru iz "Shoe Boxa", šminkanjem, frizurom i manikurom u "Šminkeraju, beauty tretmanom u "Mysterionu", parfemom "Estee Lauder", šminkom "Bobbi Brown" i kozmetičkim paketom "Nikel".



Dakle, svime što je potrebno jednoj maturantici da zablista na maturalnoj večeri i pripremi se za ljetni odmor koji je zaslužila.



Prošli petak, nakon glamuroznih priprema i posjeta Zagrebu, maturantica iz Petrinje, proslavila je svoju maturalnu večer s kolegama iz Ekonomske škole u Sisku koju je uspješno završila i zapečatila titulom Kraljice maturalne večeri.

Za ovu prigodu, Ana-Maria odabrala je usku haljinu dvojca "ELFS" iz najnovije kolekcije i supermoderne ružičaste sandale iz "Shoe Boxa" koje odlično pristaju uz cvjetni uzorak.



U ovoj atraktivnoj kombinaciji, naša Kraljica maturalne večeri zabavila se sa svojim 4B razredom u restoranu "Stari grad" u Sisku, a vesela ekipa poslala nam je fotke sa samog događaja.



"Malo je reći da mi je to bila najbolja noć u životu. Ples, zabava, fenomenalno društvo, ma bolje ne može. Svi su nahvalili haljinu, make up i štikle tako da sam vrlo zadovoljna sa svime! Svaka djevojka sanja da će jednog dana postati kraljica, ja sam imala tu sreću da me nagradite ovim divnim poklonima i da postanem kraljica barem na jednu noć. Veliko hvala Indexu za ovaj neopisiv osjećaj!", rekla je oduševljeno Ana-Maria nakon uzbudljive noći.

Čestitamo još jednom našoj Kraljici maturalne večeri i želimo joj puno uspjeha u novim avanturama!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.