Angelina Jolie otkrila: Nikad nisam htjela imati djecu, Kambodža me promijenila

Foto: Guliver/Getty

GOTOVO je nemoguće zamisliti Angelinu Jolie bez hrpe djece koja trčkaraju oko nje.

Slavna glumica i suprug Brand Pitt imaju šestero djece pa je zanimljivo čuti što je o majčinstvu Angelina mislila u mlađim danima.

"To je čudno. Nikad nisam htjela imati bebu. Nikad nisam htjela biti trudna. Nikad nisam čuvala drugu djecu. Nikad o sebe nisam vidjela kao majku.", izjavila je za  Associated Press.

Što se onda promijenilo?

2000. godine Angelina je snimala film Lara Croft u Kambodži, gdje je vidjela kako teško ljudi žive te je shvatila kako je do sada živjela privilegirano te kako malo zapravo poznaje svijet.

"Kad sam prvi put stigla u Kambodžu, to me potpuno promijenilo. Promijenilo mi je perspektivu. Shvatila sam koliko malo znam i to je bio početak mog puta za znanjem. To me učinilo skromnom."

Kad je posjetila jednu školu, shvatila je da želi posvojiti dijete: "Odjednom mi je postalo jasno da je tu negdje moj sin."

2 godine nakon toga postala je ambasadorica UN-a i počela redovito posjećivati tu zemlju te je posvojila Maddoxa koji danas ima 14 godina.

Nekoliko godina nakon toga u Etiopiji je posvojila djevojčicu Zaharu koja danas ima 11 godina, a Brad Pitt i ona u Vijetnamu su posvojili sina Paxa, koji danas ima 12 godina.

Par ima i troje biološke djece - kćerku Shiloh, koja ima 9 godina te blizance Vivienne i Knoxa koji imaju 7.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.