Bacite prvi pogled na bivšu ljubavnicu Kim Basinger u filmu "50 Nijansi Mračniji"

Foto: Screenshot Youtube, Getty, Screenshot Youtube

JUČER je izašao prvi trailer za film "Pedeset Nijansi Mračniji".

Valentinovo 2017. godine rezervirano je za novi nastavak erotske trilogije "Pedeset Nijansi Sive", a jučer smo napokon mogli vidjeti što nas očekuje u filmu.

Sudeći po viđenom, čeka nas puno uzbudljiviji nastavak nego prošli, koji nije podbacio jedino na kino blagajnama. Naime,u ovom nastavku, par počinjeti progodniti Christianova prošlost u obliku bivše djevojke, koja želi uništiti njihovu vezu, a probleme počinje stvarati i Anastasijin šef, koji ima veliki problem kada čuje "ne".
 
A osim standardnih zvijezda filma, prekrasnog Jamieja Dornana i Dakote Johnson, zvijezda novog nastavka bit će i legendarna glumica Kim Basinger, što je potvrđeno još u siječnju ove godine.
 
 
Holivudski seks simbol, glumit će Elenu Lincoln, poslovnu partnericu i bivšu ljubavnicu Christiana Greyja. Elena je žena koju Anastasia Steele opisuje kao gospođu Robinson - stariju ženu, koja je zavela Christiana u mladim danima i predstavila mu sado-mazo svijet, kojim je sada opsjednut. 
 
 
U spomenutom traileru, Kim se pojavljuje doista nakratko te brzo stavlja masku na lice, no vjerujemo kako će ovaj posao odraditi savršeno, kao i svaki dosad.
 
 
Iako ima 62 godine, i dalje izgleda besprijekorno te nije bilo bolje glumice za ovu sexy ulogu, posebno kada se sjetimo njezine legendarne uloge u filmu "Devet i pol tjedana".
 
Pogledajte trailer.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.