Beckhamovi obilježili godišnjicu braka fotkama svojih najboljih modnih trenutaka

Foto: EPA-EFE, Instagram

PRIJE 20 godina, 4. srpnja 1999., Victoria i David Beckham izrekli su jedno drugom sudbonosno "da" pred obitelji i bliskim prijateljima, na intimnoj ceremoniji... u dvorcu, s krunama, tronom, Vera Vang vjenčanicom, usklađenim ljubičastim outfitima na svadbenom slavlju i ugovorom s časopisom OK od navodno milijun funti za prava na njihove fotografije.

20 godina i četvero djece nakon, njihova ljubav je i dalje jaka, unatoč povremenim glasinama o razvodu koje su se svaki put pokazale neistinitima, a osim što prkose holivudskim standardima, David i Victoria i dalje slove za jedan od najljepših i najstajliš celebrity parova.

Na njihove najbolje stilske trenutke sada nas je podsjetila i Victorija koja je Davidu čestitala godišnjicu videom na Instagramu u kojem se prisjetila nekih od njihovih najlegendarnijih outfita, uključujući i one s vjenčanja.

"Danas slavimo 20. godišnjicu. Volim te puno. Poljubac", napisala je Victoria pored videa i označila Davida. On joj je također čestitao godišnjicu na Instagramu uz galeriju zajedničkih fotki od kojih na jednoj poziraju i sa svojom djecom.

"Pogledaj što smo sve stvorili. Puno te volim", napisao je umirovljeni nogometaš svojoj supruzi na društvenoj mreži. 

Podsjetimo, David i Victoria zajedno imaju trojicu sinova i jednu kćer, 20-godišnjeg Brooklyna, 16-godišnjeg Romea Jamesa, 14-godišnjeg Cruza i sedmogodišnju Harper Seven.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.