Bella Hadid se zakopčala do grla pa izazovnim detaljima raspametila obožavatelje

Foto: Broad Image, Instagram

SLAVNA manekenka Bella Hadid nedavno je proglašena najljepšom ženom na svijetu. Znanstvenici vođeni teorijom o zlatnom rezu analizirali su i najmanje detalje njenog lica poput veličine i položaja usana, nosa, brade, jagodica i vilice te su zaključili kako upravo ona ima savršene proporcije. Tako je iza sebe ostavila brojne druge poznate ljepotice.

No, osim na tronu ljepote, Bella se odavno nalazi i na modnom tronu, a svoj status modne ikone redovno iznova potvrđuje.

Jedan pogled na njezin stajling ekspresno će vam otkriti koji će se modni komadi nositi u narednoj sezoni. Tako je nedavno prošetala kožnu jaknu koju već sad svi žele, a njenim obožavateljima nisu promaknule ni glomazne čizme koje rado nosi. Također, redovno se nalazi na listi najbolje odjevenih dama, što ne čudi jer njezin stil karakteriziraju smjelost i izazovnost.

Upravo jedan takav, hrabar i izazovan, komad podigao je prašinu među njezinim obožavateljima.

Naime, Hadid se ovog puta odlučila zakopčati do grla pa je odjenula naizgled nezanimljiv kombinezon s uzvratnicom, ali ako pomnije pogledate, shvatit ćete da je riječ o poprilično samouvjerenom odabiru. Osim što crni uski kombinezon s potpisom Alexandera Wanga ističe vitku figuru ovog supermodela, ukrašen je upečatljivim biserima na neobičnim mjestima pa asocira na piercinge na bradavicama i pupku.

Svoj look je upotpunila retro frizurom i visećim naušnicama te je još jednom potvrdila da modu ima u malom prstu.

Kako bi naglasila senzualnost ovog komada, Bella je izazovno pozirala za društvene mreže i zaradila brojne komplimente

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.