Bella Hadid sexy selfiejem potvrdila da će ipak šetati Victoria`s Secret pistom

Foto: Instagram, Splash News

NO, njezina sestra nije dobila novu priliku.

20-godišnja smeđokosa ljepotica Bella Hadid, prije nekoliko je sati na Instagramu, sexy selfiejem na balkonu, potvrdila kako će ipak hodati pistom ovogodišnjeg Victoria's Secret showa.

Bella je pozirala u crnom grudnjaku te zahvalila svima, koji su ju joj to omogućili te je podijelila uzbuđenost zbog ukazanog povjerenja.

Podsjetimo, prije nekoliko dana, slavni brend objavio je popis novih i starih lica, koja će šetati njihovom pistom u prosincu, no na popisu se nisu našle ni Bella ni njezina sestra Gigi Hadid, ali ni Kendall Jenner, kao ni Hailey Baldwin, koja je bila na castingu u New Yorku.

Gigi i Kendall već su dva puta hodale tom pistom, dok je Bella to prvi put učinila  prošle godine u Parizu, kada je morala prošetati i pored svog bivšeg dečka The Weeknd-a, koji je bio jedan od glazbenih izvođača, iako su prekinuli samo 2 mjeseca prije toga, a on je navodno već tada bio u vezi sa sadašnjom djevojkom Selenom Gomez.



Bellin izlazak nije prošao najbolje kod kritičara, no čini se kako Victoria's Secret brend smatra kako je ona idealna za njih.

Još uvijek se ne zna zašto su Gigi i Kendall dobile otkaz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.