Bella snimila naslovnicu sa svojom slavnom dvojnicom. Teško ih je razlikovati

Foto: Instagram

JEDNA od najslavnijih manekenki današnjice svoj uspjeh djelomično može zahvaliti i nevjerojatnoj sličnosti sa supermodelom iz devedesetih.

Radi se o bivšoj prvoj dami Francuske Carli Bruni koja je na vrhuncu svoje manekenske karijere izgledala gotovo identično kao Bella danas, a sličnost između njih je i dalje golema te, unatoč razlici od 29 godina (Belli su 23, a Carli 52 godine), na novoj zajedničkoj naslovnici izgledaju kao blizanke.

Bella i Carla su zvijezde novog broja francuskog izdanja časopisa Elle, a na naslovnici i u editorijalu im se pridružio i slavni dizajner Riccardo Tisci.

Svi troje na naslovnici nose crne stajlinge, a Bella i Carla su čak isto odjevene, dok na fotki iz editorijala njih dvije nose glamurozne haljine s perjem, a on je u ležernom izdanju s hoodiecom i trapericama. Svu odjeću potpisuje modna kuća Burberry, čiji je Tisci kreativni direktor.

Manekenke su na svojim Instagramima zahvalile magazinu na prilici da poziraju zajedno na naslovnici jer ih je sličnost ionako povezala i već su ranije objavljivale zajedničke fotke.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.