Beyoncéin osobni vizažist otkrio svoje ultimativne tajne za savršen make-up

Foto: Instagram

AKO nečiji savjet kada je make-up u pitanju želimo čuti, onda je to onaj koji nam može otkriti Sir John, vizažist planetarno popularne Beyonce. 

Iako masterclassove na kojima otkriva sve svoje beauty tajne skupo naplaćuje, za kanal popularne YouTuberice Desi Perkins otkrio je neke od najvećih make-up trikova koje koristi na svim svojim klijentima, pa tako i na Beyonce. 

Ljepilom za perike učvršćuje obrve

Kako bi ostale na mjestu čitav dan ili, kada je Beyonce u pitanju, čitav koncert, Sir John nakon popunjavanja obrve učvršćuje ljepilom za perike. Na spoolie četkicu koja ima završetak poput četkice od maskare, nanese malo ljepila te zatim pročešlja obrve i oblikuje ih po želji klijenta. Otkrio je također da bi sve osobe s masnom kožom nakon popunjavanja obrva olovkom trebale nanijeti sloj sjenila za obrve kako bi cijeli dan bile postojane. 

Ne koristi bazu za sjenilo

Kako bi sjenilo izgledalo što bolje i prirodnije na očima te kako se dimenzija oka ne bi "izgubila", ovaj slavni vizažist ne koristi ni bazu, ni korektor na očima, već ispod sjenila nanosi olovku za oči ili za usne u boji sjenila koje će kasnije nanositi. 

Ljeti izbjegava nanošenje kreme prije make-upa

Iako je hidratacija kože važna, ako osoba ima masnu kožu ili će se znojiti, Sir John savjetuje da izbjegava nanošenje kreme jer će tako podloga dulje trajati i ljepše izgledati. 

Nikad ne nanosi puder u kamenu ispod očiju

Kako bi područje ispod očiju izgledalo što prirodnije, Sir John na njega nanosi isključivo puder u prahu jer tvrdi da puder u kamenu otežava tanku kožu ispod očiju i čini je vizualno starijom. 

Želite li saznati ostatak savjeta, kliknite na video ispod u kojem ovaj vizažist detaljno objašnjava sve svoje trikove tijekom šminkanja YouTuberice. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.