Bezvremenska ljepota: Zvijezda filma "Slumdog Millionaire" oduševila pojavom

Foto: WENN, Giphy

SINOĆ je u Los Angelesu održana dodjela nagrada "Glamour Women Of The Year".
 
Već smo vam ranije otkrili kako je ovu laskavu titulu dobila najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham, koja je itekako promijenila pogled okrutnog modnog svijeta na žene s oblinama, zbog čega ju je itekako zaslužila.
 
 
No, sinoć su se na crvenom tepihu pojavile i brojne druge slavne žene, koje su zablistale u elegantnim kreacijama, a među njima su svakako Jenna Dewan Tatum, Gwen Stefani, Cara Delevingne, Caitlyn Jenner, Lena Dunham te glumica Amber Hard, koja blista nakon neugodnog razvoda s Johnnyjem Deppom.
 
 
 
No, jedna se ljepotica među njima posebno isticala svojom bezvremenskom ljepotom, koja nas je osvojila još davne 2008. godine, u filmskom hitu "Slumdog Millionaire", a radi se naravno o Freidi Pinto.
 
 
 
Prelijepa Indijka danas ima 32 godine, no na izgledu bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice, a osim glumom, kućni budžet puni i unosnim kozmetičkim ugovorima, jer svi žele njezino lice za reklamiranje svojih proizvoda.
 
 
Freida se za sinoćnji event odlučila za elegantnu, dugu haljinu bez naramenica, s čipkom i šljokicama, u crnoj i bež boji, koje tako dobro izgledaju zajedno, dok je usnice istaknula crvenim ružem, a oči u zemljanim tonovima.
 
 
Pored svih holivudskih ljepotica, koje često vole "popravljati" stvari na sebi, a često i pretjerati, prirodna ljepotica poput Freide pravo je osvježenje za naše oči. 

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.