Bieber i Hailey potvrdili zaruke: On napisao emotivnu poruku, ona mu dala lajk

Foto: Instagram

ŠOUBIZ vijest koja je obilježila početak ovog tjedna definitivno su iznenadne zaruke Justina Biebera i Hailey Baldwin.

I dok je jučer sve još bilo na glasinama, već danas su oboje potvrdili da su se zaista zaručili, svatko na svoj način. Mlada manekenka to je napravila prva, ali bez ijedne izgovorene ili napisane riječi, već samo jednim lajkom na Instagram objavu lifestyle časopisa Upscale Hype u kojoj su im čestitali na zarukama.

I dok je Hailey to odradila suptilno i pomalo sramežljivo, Justin je na svojom Instagramu napisao ljubavno pismo svojoj budućoj supruzi te tako potvrdio glasine o zarukama.

"Htio sam pričekati neko vrijeme prije nego išta kažem, no vijesti putuju brzo. Reći ću ti najjednostavnije, Hailey ja sam jaaaako zaljubljen u sve što ima veze s tobom. Potpuno sam spreman provesti ostatak života upoznavajući svaki djelić tebe i voljeti te strpljivo i nježno. Obećavam da ću čestito voditi našu obitelj te dopustiti Isusu da nas kroz Svetog Duha vodi kroz sve što radimo i kroz svaku odluku koju donosimo. Moje srce je POTPUNO tvoje i ti ćeš mi UVIJEK biti na prvom mjestu! Ti si ljubav mog života Hailey Baldwin i ne bih ga želio provesti ni s kim drugim. Ti me činiš boljom osobom i jedno drugo savršeno nadopunjujemo! Jedva čekam započeti najbolje razdoblje u svom životu. S tobom je sve dobilo smisla. Ono čemu se posebno veselim jest što ćemo mom mlađem bratu i sestri pokazati kako izgleda stabilan brak kako bi i sami mogli težiti istom! Bog je imao savršen tajming, zaručili smo se sedmog dana u sedmom mjesecu, a broj sedam predstavlja duhovno savršenstvo i to je istina, guglajte to. Nije li to ludo? Usput, nisam to planirao, no dobar je osjećaj znati da je budućnost sigurna. Bit ćemo bolji sa 70, idemo dušo! 'Onaj koji nađe ženu, nađe dobru stvar i dobije dar od Gospodina.' Ovo je godina darova," napisao je Bieber ispod crno-bijele fotke njih dvoje. 

I dok je pjevač otvorio dušu pred svojih preko 100 milijuna sljedbenika, Hailey ja nastavila u istom stilu i, pogađate, dala mu lajk.

No unatoč svemu napisanom i nenapisanom, jedno je sigurno, Hailey i Bieber definitivno su zaručeni i ne preostaje nam ništa drugo nego čestitati sretnom paru!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.