Bieber podijelio fotku na kojoj kao 11-godišnji balavac pleše na kućnoj zabavi

Foto: Instagram

JUSTIN je kao klinac doista bio neodoljiv.

Justin Bieber upravo je napunio 22 godine, osvojio svoj prvi Grammy, a nedavno je krenuo i na svoju "Purpose" turneju, u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.
 
A čini se kako je slavni pjevač pomalo i nostalgičan, s obzirom da je nedavno na svom Instagramu podijelio fotografiju s plesnog podija, na kojoj ima svega 11 godina.
 
 
Tri godine kasnije, Justin je potpisao ugovor s Island Recordsom, nakon što ga je na YouTube-u otkrio producent Scooter Braun.
 
S obzirom na sliku, čini se kako je posrijedi bila neka obiteljska zabava, a Justinov stil tada je podrazumijevao tenisice, košarkaške dresove i šilterice.
 
No, Justin je postao frajer, a nedavno je otkrio i kako želi imati djecu do 30. godine.
 
 
"Najveći san mi je imati vlastitu obitelj. Volio bih se skrasiti do 30. godine", otkrio je u intervjuu za Glamour, a dotaknuo se i teme kako izgleda cura njegovih snova. "Treba imati veliko srce i odličan smisao za humor."
 
No, priznao je i kako trenutno nije spreman za ozbiljnu vezu, iako se još početkom godine činilo kako ima novu djevojku, manekenku Hailey Baldwin, s kojom je izmjenjivao vruće poljupce na St. Bartsu, gdje su pobjegli na odmor.
 
 
"Trenutno imam puno drugih odgovornosti i ne želim da djevojka koju volim bude još jedna. Ne želim da me trenutno išta zadržava u životu", zaključio je.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.