Bieberovi proveli dan na plaži: Zgodna Hailey plijenila pažnju u pink bikiniju

Foto: X17

MLADI i atraktivni bračni par Bieber za vikend je uživao u tipičnim ljetnim radostima.

Justin i Hailey snimljeni su na jednoj kalifornijskoj plaži gdje su, svatko na svoj način, plijenili poglede - on mnogobrojnim tetovažama, a ona svojim fantastičnim tijelom.

U minijaturnom pink bikiniju s topićem i tangama zmijskog uzorka Hailey je opravdala titulu najseksi žene na svijetu koju joj je 2017. godine dodijelio časopis Maxim, a potvrdila je i veliki trend u kupaćim kostimima za nadolazeće ljeto, koji je popularan bio već i prošlo.

Radi se o retro donjim dijelovima bikinija s visokim prorezom na bokovima koji obično dolazi u kombinaciji s tangama i brazilskim gaćama, a vjerujemo da će plaže preplaviti i životinjski uzorci koji su jedan od najvećih modnih trendova godine.

Manekenka je look upotpunila i popularnom scrunchie gumicom za kosu, također u ružičastoj boji, te okruglim zlatnim naušnicama koje uvijek jamče chic izgled, pa čak i na plaži.

Bieberovima je društvo činio i njihov par Oscar koji je postao član njihove male obitelji pred kraj prošle godine.

Inače, Justin i Hailey iznenada su se vjenčali prošlo ljeto, ali samo kod matičara, a crkveno vjenčanje, koje planiraju obaviti ove godine, odgađali su već dva puta.