Bivša prijateljica Kim Kardashian obukla se u nju, no ne kako bi joj se ponovno narugala

Foto: Instagram, Splash News, X17/Guliver

KIM, jesi to ti?!


Iako ste to možda pomislili na prvu kada ste vidjeli fotografiju, odgovor je negativan jer ovo na fotki je starleta, poduzetnica, DJ-ica i, prije svega, razmažena bogatašica Paris Hilton koja je i proslavila Kim.

Naravno, radi se o Kim Kardashian koja je do zvijezda stigla trnovitim putem - kao osobna asistentica razmažene nasljednice.



Kim je tako nekada spremala ormar slavne plavuše, no ubrzo medijima je postala zanimljivija od same Paris, na što ova nije blagonaklono gledala. Svi su htjeli znati tko je zanosna crnka bujnih oblina, zatim je stigao pornić, a ostalo je povijest.



Kim i Paris zbog ljubomore godinama nisu razgovarale te su se medijski prepucavale i iako su nekoliko puta pokušale ostaviti dojam da su i danas u prijateljskim odnosima, ali nipošto bliske kao nekad, upućeniji tvrde kako je to sve radi medijske pozornosti.

Ne znamo što će ti reći sada, nakon što su slike Paris Hilton obučene u Kim preplavile društvene mreže prije nekoliko sati, no povod nije bila još jedna medijska provokacija bogatašice na račun bivše prijateljice, već nova modna kampanja Kanyea Westa, supruga Kim Kardashian.

Moramo priznati kako se Paris odlično transformirala u Kim, iako je znatno viša od svoje bivše suparnice, a sve što Kim nosi u posljednje vrijeme isključivo je suprugova kolekcija.



Naime, od njihovih ljubavnih početaka šuška se kako Kanye određuje atraktivnoj supruzi što će nositi, što joj mnogi zamjeraju, no čini se kako ona nema ništa protiv, a ne sumnjamo kako se svaki taj komad rasproda u trenu, unatoč paprenoj cijeni.

Ipak je to Kim!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.