Bojana Gregorić zna kako nositi naizgled nespojive komade koji ni ne laskaju figuri

DOMAĆA glumica Bojana Gregorić Vejzović, baš kao i većina, provodi dane u izolaciji. Izbjegava nepotreban socijalni kontakt i nada se da će pandemija koronavirusa što prije proći. 

"U karanteni što ti preostaje nego pogled kroz prozor i fashion fotka od prije mjesec dana... Skupljam hrabrost da vam se ukažem u karantena nemarno/neskladnim kombinacijama", napisala je Bojana u opisu fotografije na kojoj spremno pozira u zanimljivom outfitu.

Ženska odijela su u posljednje vrijeme postala modni imperativ kojem trendseterice diljem svijeta nisu uspjele odoljeti. No dok većina bira upečatljiva odijela klasičnog kroja, ali upečatljivih boja, zgodna glumica je posegnula za nešto drugačijim primjerkom. Umjesto sakoa, njezino odijelo krasi dugački prsluk oversize kroja koji, baš kao i široke hlače, potpuno skriva liniju tijela. 

Iako nije riječ o laskavom kroju, Gregorić Vejzović zna kako ga nositi, a da pritom ne sakrije svoju ženstvenu stranu. Zato je svoju kombinaciju začinila zanimljivim šeširom, a uz pomoć bijelih tenisica je dodala i dozu buntovništva.

Potpuno očekivano, njezini pratitelji su imali samo komplimente na račun ovog stajlinga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.