Carstvo koje propada: Što se događa s prelijepom suprugom ljigavog Harveyja Weinsteina?

Foto: Getty, Instagram
 
NAKON što je skandal o seksualnom zlostavljanju redatelja Harveyja Weinsteina eruptirao na jesen prošle godine, život njegove supruge preokrenuo se naglavačke.
 
Lijepa dizajnerica Georgina Chapman Harveyja je odmah ostavila, nakon 11 godina braka i javno se ispričala svim ženama koje su bile žrtve njezinog supruga. No i sama je to postala, kao i njezin brend Marchesa, čija je ona ponosna vlasnica.
 
 
"Revije njenog modnog brenda bile su glavne na Tjednu mode u New Yorku proteklih sezona, no ove godine brend Marchesa otkazao je reviju za veljaču", navodi časopis People.
 
Georgina će svoju kolekciju za jesen 2018. godine predstaviti u novom formatu kojeg upravo smišlja, što je potvrdio i glasnogovornik brenda čija je budućnost nakon skandala totalno neizvjesna.
 
 
Naime, šuška se kako je upravo Harvey godinama prisiljavao holivudske glumice da nose njezine haljine na crvenim tepisima te im prijetio ako to ne bi htjele, no sada više nitko ne želi kupovati niti nositi spomenute haljine.
 
"Glumice više ne žele čuti za ovaj brend, ali ni obične smrtnice. Također, mladenke sve više odustaju od bajkovitih vjenčanica brenda."
 
 
Međutim, to nije jedina briga lijepe Georgine jer, kako se šuška, ostala je i bez većine radnika. 
 
"Djelatnici Marchese počeli su sami odlaziti. Rastrčali su se sa svojim životopisima na sve strane. Svi žele pobjeći s broda koji tone", rekao je dobro upućeni modni izvor.
 
 
Doduše, i prije skandala Georginu se optuživalo da uspjeh na modnoj sceni može ponajviše zahvaliti Harveyjevim jakim vezama u filmskoj industriji, pa stručnjaci predviđaju kako brend neće preživjeti bez njegovog novca i jakih veza.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.