Catherine Zeta Jones snimila kampanju s kćeri. Nevjerojatno je koliko sliče

Foto: Instagram

KĆI Catherine Zete Jones i Michaela Douglasa, 16-godišnja Carys Zeta Douglas, slika je i prilika svoje prekrasne mame.

U to smo se uvjerili već ovog ljeta kada su zajedno osvanule na naslovnici španjolskog izdanja časopisa Vanity Fair u usklađenim izdanjima, a sada su snimile i svoju prvu zajedničku kampanju u kojoj se ponovo ne možemo načuditi njihovoj sličnosti.

Mama i kći zvijezde su nove kampanje modne kuće Fendi za njihovu torbicu naziva Peekaboo koja je snimljena u Rimu.

U videu koji je Catherine objavila na svojem Instagramu, ona i njezina kći presvlače se nekoliko puta i pokazuju razne verzije ove hit torbice luksuznog brenda, no najviše pažnje oduzima činjenica da tinejdžerica s godinama samo sve više nalikuje svojoj slavnoj mami.

"Odlično smo se zabavljale na setu. Imamo sličan smisao za humor pa se uvijek smijemo kada smo zajedno. Ona je najsmješnija osoba koju znam", rekla je u službenoj objavi za medije Carys za svoju mamu, što se zaista i vidi u videu i na fotkama iz kampanje.

Iz Fendija su objasnili kako su angažiranjem mame i kćeri htjeli pokazati da njihova Peekaboo torbica ne poznaje generacijske razlike te da je namijenjena stajliš ženama svake dobi, piše InStyle. 

Tim motom vodili su se i prošle godine kada su za kampanju za isti model torbice angažirali Kris Jenner s kćeri Kim Kardashian i unučicom North West.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.