Catherine Zeta-Jones vraća se na male ekrane: Glumit će holivudsku divu koja se svađa sa sestrom

Foto: Tumblr, Press Foto

OSKAROVAC Ryan Murphy, koji stoji iza tv uspješnica kao što su "Glee" i "American Horror Story" uspio je vratiti glumicu Catherine Zeta-Jones na male ekrane.

Kako izvještava Hollywood Reporter, lijepa Catherine glumit će u novoj seriji ovog slavnog producenta, koja prati istinite priče o svađama iz zlatnog doba Hollywooda.

Catherine će u seriji "Feud" glumiti Oliviju de Havilland, zanosnu glumicu koja se pojavljivala u filmovima "Gone With The Wind", "The Strawberry Blonde ", "The Heiress" i mnogim drugima.



U seriji koja će sigurno zanimati brojne žene, glumit će i Jessica Lange i Susan Sarandon, koje će igrati Joan Crawford i Bette Davis te dočarati njihovo rivalstvo koje je započelo na snimanju filma "What Ever Happened to Baby Jane?".



Olivia de Havilland bila je bliska prijateljica Bette Davis, i žestoka suparnica vlastite sestre Joan Fontaine, također poznate holivudske glumice.

Zeta-Jones ovom će se ulogom vratiti na male ekrane nakon puna dva desetljeća.

U mlađim danima glumila je u serijama "The Young Indiana Jones Chronicles" i "The Darling Buds of May" ("Dražesni pupoljci svibanjski").

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.