Celebrity par koji je prekinuo prije mjesec dana, poljupcima u javnosti potvrdio pomirenje

Foto: Instagram, Splash

NJIHOV iznenadni prekid dvogodišnje veze iznenadio je javnost prije nešto više od mjesec dana. 
 
No čini se da 23-godišnja manekenka Gigi Hadid i 25-godišnji pjevač Zayn Malik nisu dugo mogli izdržati jedno bez drugog. Podsjetimo, prekid su oboje potvrdili na društvenim mrežama, sladunjavim statusima u kojima su jedno od drugom rekli samo sve najbolje i oboje potvrdili da će ostati prijatelji.
 
 
No da je granica između prijateljstva i ljubavi jako tanka, potvrdili su prošlog vikenda, kada su u njujorškoj četvrti Soho uhvaćeni kako se ljube, kako prenosi TMZ, a fotke možete pogledati OVDJE
 
A iako nijedno od njih još nije potvrdilo pomirenje, dan nakon što su se ljubili nasred ulice, Zayn je viđen kako ulazi u Gigin stan i to samo nekoliko trenutaka nakon nje.
 
 
Gigi je izgledala jako chic u bijeloj majici s dekolteom, svijetloj jaknici, poderanim trapericama i cipelama na leopard uzorak koje su začinile njen običan stajling. Zayn je kapuljačom prekrio svoju novu tetovažu na glavi koju ste mogli uočiti na fotkama njihovog poljupca.
 
 
No prve glasine o njihovu pomirenju krenule su još prije nešto više od tjedan dana, kada je Zayn uhvaćen kako ujutro izlazi iz Gigina stana u istoj odjeći koju je nosio dan prije, a više o tome možete pročitati OVDJE.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.