Čitatelji ih vole, ali struka ne: Tko je pobijedio Gigi i Kendall u izboru za modela godine?

Foto: Splash News, Mango, Harper's Bazaar

KADA su u pitanju zvijezde modeli, mislile smo kako Gigi i Kendall nemaju konkurenciju.

Plavokosa Gigi i brineta Kendall, mogu se pohvaliti kako je 2015. godina bila njihova. Snimale su kampanju za kampanjom, a krajem godine dobile su čast po prvi put prošetati pistom prestižne Victoria's Secret revije te sve prisutne ostaviti bez daha.
 
 
 
Upravo zato smo se jako iznenadili godišnjom listom agencije Models, koja je na svojim službenim stranicama objavila pobjednice svog natjecanja Model of the Year, koji je dijelio nagrade u čak 11 kategorija.
 
A dobitnica nagrade za modela godine, njemačka je manekenka Anna Ewers. Tako je odlučilo preko 250 dizajnera, fotografa, frizera, šminkera i urednika u modnoj industriji.
 
 
Gigi Hadid pobjednica je iste kategorije, ako se pita čitatelje, no stručnjaci su ju ipak izabrali kao pobjednicu kategorije "mlade nade". Kao najperspektivnija mlada nada za čitatelje je Kendall Jenner, koja je osvojila prvo mjesto i u kategoriji "zvijezde društvenih mreža".
 
 
Nominirane su, među ostalim, bile i Karlie Kloss, Jourdan Dunn, Joan Smalls, Andreja Pejić i Natasha Poly.
 
 
Curama više sreće sljedeće godine.
 
Pssst! Anna inače ima tek 22 godine, a otkrio ju je dizajner Alexander Wang, putem fotografije na jednom blogu. Potraga za lijepom manekenkom je krenula, a i dan danas je Anna njegova muza.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.