Crvena je njena boja: Seve izgleda očaravajuće u glamuroznoj vatrenoj haljini

Foto: Instagram

PJEVAČICA Severna Kojić danas je odlučila raznježiti Instagram kratkim ljubavnim pismom svojem suprugu Igoru.

Na društvenoj mreži objavila je fotku na kojoj poziraju zajedno, oboje skockani - on u crnom odijelu s bijelom košuljom, a ona u vatrenocrvenoj haljini.

"Volim njegovo hrabro srce, njegov karakter, njegove osobine i osobnost... I zato što me uvijek čvrsto drži za ruku... I kad se penjem gore i kad padam... Hvala ljubavi i hvala Bogu", napisala je u opisu fotografije uz svoj poznati hešteg "volim što se volimo".

No svu našu pažnju ukrala je njezina haljina koja joj stoji fantastično. Crvena je na glasu kao univerzalno laskava, no usudit ćemo se reći da Severini stoji još bolje nego drugima i da je definitivno njezina boja. Osim bojom, njezina nas je haljina oduševila i krojem koji, osim što ističe struk i tako laska figuri, spaja neke od vodećih trendova sezone, a to su napuhani rukavi iz osamdesetih godina prošlog stoljeća i asimetrija.

Glamuroznu haljinu pjevačica je iskombinirala s mrežastim čarapama koje su joj podarile dozu seksepila, crnom clutch torbicom i sjajnim visokim čizmama koje su provirile na dnu fotografije. Look je upotpunila i decentnim srebrnim naušnicama, a dodatnu dozu glamura podarili su joj takozvani holivudski valovi u kosi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.