Cura Ćaleta-Cara na Instagramu održala modnu lekciju iz sportske elegancije

Foto: Instagram

DJEVOJKA našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara Adriana Đurđević modu ima u malom prstu, a posebno je slaba na krpice s dizajnerskim potpisom.

Sve to potvrdila nam je i svojim posljednjim outfitom kojim se pohvalila na Instagramu. Adriana je objavila fotku na kojoj pozira na stadionu francuskog nogometnog kluba Marseille, za koji igra njezin dečko, a u svojem outfitu je uspješno spojila nespojivo. 

Smeđu krznenu bundu iskombinirala je s bijelom trenirkom, a stajling je zaokružila tenisicama s potpisom modne kuće Balenciaga od 695 eura, što je više od 5100 kuna.

I dok bi se njezina kombinacija prije desetak godina smatrala modnim promašajem, trend takozvane sportske elegancije koji je u desetljeću na izmaku postao jako popularan nalaže kombiniranje tipičnih sportskih komada s elegantnima, kako mu i sam naziv odaje. Naravno, i tu postoji puno prostora za pogreške, no Adriana se držala neutralnih tonova i odradila je to sjajno.

Jedina zamjerka koju imamo je da je, u današnje doba kada poznati brendovi masovno prestaju koristiti pravo krzno, i ona mogla odabrati budnu od umjetnog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.