DiCaprio joj se vraćao nekoliko puta, dok je modni svijet htio prekinuti s njom

Foto: Splash News, Instagram

MUŠKARCI diljem svijeta itekako znaju tko je Nina Agdal.

25-godišnja danska ljepotica poznata im je s naslovnica brojnih časopisa za muškarce na kojima je oduševljavala, jer nije bila mršava manekenka kakve smo uglavnom viđali na njima.



Nina je snimala editorijale i za slavni Victoria's Secret, a osvojila je i slavnog glumca Leonarda DiCaprija koji joj se vraćao nekoliko puta, no njihova ljubav ipak nije opstala.

Zanosna Dankinja jučer je zasjala i na amfAR gala večeri u New Yorku na kojoj se zabavljala s još nekoliko kolegica, a oduševila je bijelom haljinom s prorezom koja je istaknula njezin dekolte i vitke noge.



No ako ste mislili kako je ovoj dami sve u životu bilo med i mlijeko, gadno se varate, a Nina je bila vrlo glasna o okrutnosti u modnom svijetu koju je osjetila i na vlastitoj koži, baš zato što nije tipična mršavica.

"Nakon prilično teške godine tijekom koje sam bila pogođena intenzitetom i pritiscima ove industrije, došla sam na to snimanje kao zdrava 25-godišnja žena osjećajući se samopouzdanije i zdravije nego ikad do sad. Ponosna sam na svoje obline te ću više nego ikad vježbati kako bih se održala zdravom i prisebnom. Ponosna sam što je moje tijelo evoluiralo od 16-godišnje djevojčice s početka karijere koja je imala jako nezdrave prehrambene navike. Može vas biti sram, ali hvala vam što ste me podsjetili kako je bitno držati se svoje istine i reći je naglas bez obzira na to tko ste i koju veličinu nosite", napisala je prije nekoliko mjeseci na Instagramu nakon što ju je jedan brend obavijestio kako neće objaviti njezine fotke, jer nije "prikladna za njihovo tržište".

Nakon tog istupa, mnogi su joj čestitali na hrabrosti te zahvalili što promiče zdrav način života bez strogih ograničenja koje si mnoge žene nameću, jer misle da moraju zadovoljiti uvjete koje modna industrija nameće kao poželjne kada je u pitanju izgled i koji su najčešće vrlo nezdravi.

Bravo, Nina, jer ti ništa ne fali!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.