Dizajner Juraj Zigman otkrio nam je detalje o neobičnoj vjenčanici Elle Dvornik

Foto: Instagram

ELLA Dvornik se udala za svojeg dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea s kojim ima kćer Balie Dee.

Par je sudbonosno "da" nakon pet godina veze izrekao u Las Vegasu, a oboje su u opisu vjenčanih fotki koje su objavili na svojim Instagramima otkrili zašto su odabrali tu lokaciju za vjenčanje.

"Prije pet godina, kada smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas i oženiti. No ja nisam imala vizu. Ali sad sam je dobila! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Već tri godine, od kada smo se zaručili, pokušavamo organizirati vjenčanje no kad imate dvije obitelji na drugim krajevima Europe to je jako, jako teško. Stoga smo napravili ono u čemu smo najbolji, kako bi rekao Frank, 'napravili smo to na naš način'. I evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! UPRAVO VJENČANI! Gorila! P.S. Balie volimo te (sada si službena)", napisali su Ella i Pierce uz različite fotke s vjenčanja koje su objavili.

Uvijek posebna i svoja, Ella je, očekivano, bila i netipična mladenka te je odabrala kratku vjenčanicu s potpisom domaćeg dizajnera Juraja Zigmana koji nam je otkrio nekoliko detalja o njoj.

"Ellu znam od svog samog početka i odmah smo si kliknuli", započeo je dizajner i dodao da su ovime lijepo zaokružili svoje dugogodišnje poznanstvo.

"Čim me nazvala, znao sam što želim dizajnirati za nju i zamislio sam je upravo u ovakvoj vjenčanici. Mislim da joj stoji savršeno!" rekao je za Index Rouge Zigman koji inače svaku vjenčanicu kreira prema mladenki i nijedna nikad nije jednaka. 

Što se tiče kroja Elline haljine, Zigman smatra da je ovo sjajna najava nove sezone koja donosi odmak od tradicije i vjeruje da će sve više mladenki birati personalizirane, drugačije i netipične vjenčanice. 

"Jedini klasični detalj na Ellinoj vjenčanici su tkanine", naglasio je dizajner i otkrio da je u njenoj izradi kombinirao najfiniju čipku, svilu i til.

Lijepa mladenka pružila nam je pogled i na stražnji dio prekrasne vjenčanice koja je otkrila i jednu od njenih tetovaža, a usput je pokazala i svoju elegantnu frizuru.

A Ella ne bi bila ona da nas i na svojem vjenčanju nije oduševila cipelama, točnije bijelim salonkama s otvorenim prstima, dva tanka remena i vrtoglavo visokom tankom potpeticom koje, kako je sama otkrila u komentaru ispod fotke, potpisuje slavni dizajner cipela Jimmy Choo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.