Djevojka Ćaleta-Cara odličan stajling začinila čarapama oko kojih se lome koplja

DJEVOJKA Duje Ćaleta-Cara Adriana Đurđević većinu vremena izgleda kao da je upravo stigla s modne piste. Ova ljubiteljica visoke mode ne skriva da je posebno slaba na dizajnerske komade pa je tako nedavno samo na dodatke koje je nosila u jednom outfitu potrošila sedam tisuća kuna. Osim toga, već je nebrojeno puta dokazala da s iznimnom lakoćom kombinira sve trendove, ali čini se da je dubrovačka pravnica osobito slaba na jedan ovogodišnji hit - najlonke s uzorkom.

Osim što izgledaju zavodljivo i ženstveno, najlonke s uzorkom sjajno pristaju uz većinu suknji i haljina, a čak i ako niste vješte u modnom stiliziranju, teško ćete s njima pogriješiti. Zato ne čudi što ovaj svestrani modni dodatak vodi glavnu riječ u brojnim njezinim outfitima.

Iako ni ovog puta nije odustala od najlonki, odlučila se za potpuno drugačiji pristup kojem može zahvaliti što se našla na korak od modnog debakla.

Besprijekoran gornji dio njezine kombinacije gotovo je pao u drugi plan zahvaljujući bijelim, neuglednim i riskantnim najlonkama zbog kojih njezine noge izgledaju potpuno neprirodno. Uz to, kombinirala ih je uz tenisice oko kojih se lome koplja već nekoliko sezona.

No, valja pohvaliti ostatak outfita. Bijela casual košulja ovog je puta dobila ulogu haljine, a preko svega je prebacila pleteni pulover bez rukava. Vitak struk je naglasila remenom, a vladavinu bijele boje prekinula je modnim dodacima u zemljanim nijansama. Kratka bunda i šešir zaslužni su za profinjenost i damski look te je sve začinila vječnim klasikom - Chanelovom torbicom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.