Domaće glumice su za isti događaj obukle jednake haljine. Kojoj bolje stoji?

Foto: Bojan Zibar

ECIJA Ojdanić i Jagoda Kumrić ne dijele samo ljubav prema glumi već i prema modi.

Naime, ove dvije glumice su na sinoćnjoj jubilarnoj 100. izvedbi predstave "Brodolomke" izazvale najviše pažnje i to zahvaljujući svojim outfitima.

Dok je zgodna Ecija nedavno proslavila 45. rođendan, njena kolegica Jagoda ima 27 godina, a zajedničkim snagama su dokazale da stil i moda ne poznaju godine. Odabrale su gotovo identične haljine koje bez problema mogu nositi različite generacije.

Izrađene su od tvida koji u posljednje vrijeme izaziva sve više pažnje na modnoj sceni, a retro dizajn naglašen je gumbima u dva reda. Zahvaljujući mini dužini u prvom planu su vitke noge, a strukirani kroj prati ženstvenu liniju tijela.

Riječ je o haljinama iz kolekcije domaće dizajnerice Katarine Baban, a Ecija je odabrala model u bež boji te se poigrala različitim modnim stilovima. Na noge je obula smeđe gležnjače te je sve zaokružila torbicom ukrašenom šljokicama.

Nasuprot njoj, Jagoda je odlučila naglasiti svoju romantičnu stranu pa je gotovo istu haljinu, ali u svijetloplavoj boji, kombinirala uz nude dodatke - salonke s mašnom te klasičnom torbicom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.