Elegantni i rizični: Bijeli jednodijelni badići hit su među poznatim Hrvaticama

Foto: Instagram

IAKO je ljeto započelo u znaku kupaćih kostima životinjskih uzoraka, poznate Hrvatice sada je zaludio jedan elegantniji, ali i rizičniji trend.

Riječ je o jednodijelnim bijelim badićima koji sjajno ističu preplanuli ten i uvijek djeluju profinjeno, no kada su mokri, mogu biti i prozirni, ako nemaju podstavu na ključnim mjestima.

Taj rizik spremno su prihvatile Nevena Rendeli, Antonija Stupar Jurkin, Iva Radić i brojne druge domaće slavne dame koje su se tijekom ljeta na Instagramu pohvalile upravo jednim takvim modelom.

 

Iva i Nevena nabavile su čak jednaki model s upečatljivim mašnama na naramenicama, dok se Antonija odlučila za jednostavni klasičan kroj.

U jednodijelnom bijelom kupaćem kostimu pozirala je Nives Celzijus koja je odabrala model s tangama, a još izazovniji od njezinog je badić s prorezima kojim se pohvalila supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića Raquel Mauri.

 

No najupečatljiviji primjerak ovog trenda nabavila je djevojka Duje Ćaleta-Cara Adriana Đurđević, koja se na Instagramu pohvalila bijelim kupaćim kostimom s velikim crnim natpisom Gucci čija je cijena vrtoglavih 3300 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.