Emily Ratajkowski obilježila godišnjicu braka neviđenim fotkama s vjenčanja

MANEKENKA Emily Ratajkowski prošle se godine iznenada udala za glumca i producenta Sebastiana Beara-McClarda u gradskoj vijećnici u New Yorku.

Iako se tada šuškalo da je riječ o braku na brzaka te da su se tek upoznali, kasnije se uspostavilo da se među njima rodila ljubav nakon dugogodišnjeg prijateljstva.

A sretni par sada već slavi prvu godišnjicu braka, što Emily nije propustila zabilježiti i na svojem Instagramu. Manekenka je objavila galeriju dosad neviđenih fotki s vjenčanja i još jednom nas podsjetila na svoje odlično žuto odijelo iz Zare koje je odabrala umjesto vjenčanice.

"Prije točno godinu dana, uputili smo se u gradsku vijećnicu s nekoliko naših najbližih prijatelja. Ovo je bila sjajna godina. Udaja za tebe je jedna od najvećih sreća u mom životu. Sretna prva godišnjica", napisala je manekenka pored niza fotki među kojima se našao i jedan video u kojem ona ne može sakriti uzbuđenje prije odlaska pred matičara.

No Emily ne bi bila ona da nije godišnjicu obilježila jednim selfiejem u svom stilu. Manekenka je objavila fotku svojeg vjenčanog prstena na kojoj su u fokusu ipak njene gole grudi preko kojih je položila dlanove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.