Emily Ratajkowski upozorila na čestu beauty pogrešku koju žene rade kad im je dosadno

Foto: Instagram

AKO ste se odlučili izolirati i ostati kod kuće kako ne biste ugrozili svoje i zdravlje drugih u vrijeme pandemije koronavirusa, velike su šanse da će vam u jednom trenutku postati dosadno.

U tom slučaju mogla bi vam na pamet pasti jedna ideja koja nije nimalo pametna, a na koju je sada upozorila manekenka Emily Ratajkowski.

"Ja kada nakon dva tjedna karantene odlučim skratiti šiške", napisala je manekenka u opisu stare fotke na kojoj ima ravne i kratke šiške. 

"Napravila sam ih nakon jednog dana izolacije", "Ja sam zaista ošišala šiške jer mi je bilo dosadno kod kuće", neki su od komentara ispod njezine objave koji dokazuju da je manekenka pogodila jedan od čestih poteza koje žene rade kada im je dosadno.

A ako se i vama po glavi motala ista ideja, a niste frizerka, morate biti svjesni pogrešaka koje biste mogli napraviti ako sami odlučite skratiti šiške, kako kasnije ne biste požalili. Neravne, prekratke ili preguste šiške samo su neke od njih, a OVDJE pročitajte i što biste se sve trebali zapitati prije nego što se odlučite na taj potez.

Ako vas pak ništa od navedenog nije demotiviralo u tom naumu, u nastavku donosimo popularni tutorijal s YouTubea za samostalno šišanje šiški.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.