Enrique Iglesias nastupio u Šri Lanci, žene se raspametile, a predsjednik poludio i zaprijetio

Foto: Splash, Instagram

LATINO šarmu Enriquea Iglesiasa ne mogu odoljeti žene diljem svijeta, no u nekim zemljama od sada će malo pripaziti na svoj nastup.

41-godišnji ljepotan krenuo je na turneju u sklopu koje će posjetiti i Hrvatsku, a nedavno održani koncert u Šri Lanci pokazao je kako još uvijek ima "ono nešto".

Naime, čim su vidjele Enriquea na pozornici, žene u publici su poludjele, a bez obzira na konzervativni odgoj, počeli su se skidati grudnjaci. Neke su djevojke čak pokušale i poljubiti svog idola.

To se baš i nije svidjelo predsjedniku Šri Lanke Sirisenau, koji je navodno izjavio kako bi one koji su odgovorni za takav kaos trebalo tući "otrovnim ražinim repovima".

Ne brinite, predsjednik taj popularni otrovni alat nije namijenio raskalašenim ženama, već je predložio da se tako kazne promotori.

"Ne kažem da te necivilizirane žene koje su skinule grudnjake treba tući otrovnim ražinim repovima, ali one koji su organizirali ovakav event bi trebalo.", izjavio je ogorčeni predsjednik prema pisanju TMZ-a.

Kuća "Live Events" koja je organizirala ovaj koncert javno se ispričala zbog lošeg osiguranja.

Enrique je pak ponosno objavio fotku s koncerta na Instagramu i samo napisao: "Šri Lanka". Nije on kriv što je tako sexy.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.