Fantastično odijelo Nine Badrić je spoj odvažnosti, elegancije i udobnosti

Foto: Instagram

AKO pitate Ninu Badrić, postoji jedna stvar u koju se uvijek isplati uložiti - efektno žensko odijelo.

Tako se u njenoj kolekciji skrivaju fantastični komadi koje je nemoguće ne primijetiti. Još u travnju je rođendan drage prijateljice proslavila u odijelu vrijednom spomena, a svojevremeno je ovaj "dosadni" modni komad, koji većina veže uz poslovni stil, podignula na novu razinu. Naime, ispod ružičastog odijela je "zaboravila" odjenuti grudnjak. Istu formulu koja jamči poglede ponovila je i u predimenzioniranom jarkožutom odijelu.

Ipak, možda najzapaženije je ono koje nosila tijekom svog koncerta u Mostaru - odijelo posuto šljokicama.

Njena kolekcija na kojoj joj brojne ljubiteljice mode s pravom zavide pokazuje da su nova odijela sve samo ne dosadna pa im fashionistice rado tepaju nazivajući ih "power suit". Pjevačica nije odoljela još jednom "moćnom" komadu te je odabrala karirani model koji laska svakoj figuri.

No ni tu nije kraj.

Nakon jarkih boja koje bi zajedno mogle složiti pravu dugu, Nina je odjenula neutralno bijelo odijelo. Ipak, ako ste pomislili da je riječ o dosadnjikavom izdanju, video njenog nastupa u Korčuli potpuno će vas razuvjeriti.

Kombinacija crne i bijele još jednom se pokazala kao pun pogodak. Efektno, decentno, udobno i fantastično. Upravo tako bi se moglo opisati odijelo koje je ovog puta Badrić prošetala. Prugice i zanimljiv ovratnik razbijaju monotoniju, a Nina je uz njih odlično ukomponirala crni topić.

Jednostavna pletenica u kosi njenom stajlingu dala je dozu opuštenosti a da istovremeno nije narušila eleganciju koja prevladava. Bravo!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.