Frajer koji izgleda identično kao Ed Sheeran kaže da mu je to uništilo ljubavni život

Foto: Instagram

OZBILJNI problemi, nema što.

Ovo je Ty Jones. On dolazi iz Engleske, ima tek 21 godinu, a izgledom neodoljivo podsjeća na slavnog pjevača Eda Sheerana, koji je poznat po svojoj narančastoj kosi.

U stvari, Ty mu je toliko sličan, da bi i po danu posmilila kako je pored tebe upravo prošla jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, a ne neki obični klinac.



Tako je mlađahni Englez u početku itekako iskorištavao tu sličnost: pojavljivao se na televiziji, otvorio je Twitter profil pod nazivom "Ed's Evil Twin", a tko zna kakve je još sve beneficije imao kod ljudi, koji su mislili kako imaju posla s Edom.

No, Ty se sada žali kako mu ova sličnost uništava ljubavni život.



"To me sve dovelo do toga da se stalno preispitujem sviđam li se nekoj curi doista ja ili joj se sviđam, jer ličim na Eda. Također, nekim mojim bivšim curama smetalo je što se djevojke na ulici stalno žele slikati sa mnom pa sam imao puno problema", požalio se.



Možda bi nam ga i bilo žao, da se dotični i dalje ne šiša i ne oblači kao pjevač pa čini se kako je glad za medijskom pažnjom veća od pronalaženja cure iz snova.

No, sličnost je doista nevjerojatna.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.