Glumac Charlie Hunnam zamolio obožavateljice da prestanu vrijeđati njegovu djevojku

Foto: Splash News, Instagram, Calvin Klein, NanoPress

ZVIJEZDA serije "Sons of Anarchy" jednostavno je morao reagirati.

Plavokosi Charlie Hunnam povukao se iz javnog života, nakon završetka spomenute serije, koja je završila u napetoj sedmoj sezoni, ali i nakon sapunice oko filma "Pedeset Nijansi Sive".
 
Naime, zgodni Charlie prvo je prihvatio ulogu Christiana Greyja, a zatim je od nje i odustao.
 
Iako se šuškalo kako je to napravio zbog negativnih komentara, koje je izazvala vijest o tome da je upravo on dobio tada najpoželjniju mušku ulogu, u intervjuu za Entertainment Weekly, Charlie je ipak otkrio pravi razlog. "Napravio sam malu pogrešku, utoliko što je to bio zalogaj koji nisam mogao prožvakati", iskreno je priznao.
 
 
"Stavio sam i sebe i studio u vrlo tešku poziciju, jer takve stvari su poput crvene zastavice za bika, u ovom slučaju blogera i kritičara. Potpuno sam izgubio razum prošle godine. Događale su mi se velike privatne stvari. Planirao sam prihvatiti ulogu u filmu i njih još nekoliko, ali onda sam doživio nešto slično živčanom slomu i odbio sam sve uloge. Htio sam samo kupiti ranč, ali zbog svega sam i od toga morao odustati."
 
I taman kada su se stvari stišale, glumac se ponovno našao u centru medijske pozornosti, no ovoga puta ne zbog posla, već zbog privatne stvari, a radi se o njegovoj djevojci Morgani McNelis, s kojom je već 11 godina.
 
 
Naime, sudeći prema komentarima obožavateljica na društvenim mrežama, Morgana nije u njihovoj "milosti", a na uvrede je odlučio reagirati i sam Charlie, objavom na svojoj službenoj Facebook stranici.
 
"Do ovoga me dovela činjenica da je moju pažnju privukla skupina nezrelih djevojaka, koje objavljuju velik broj zločestih i oštrih komentara, usmjerenih protiv moje dugogodišnje djevojke, koje ovim putem molim da prestanu s tim. Ona je inteligentna, lijepa i dobra osoba, koja nema veze sa zabavnom industrijom. Ako želite biti zločeste, budite to prema meni, a nju ostavite na miru. Ono što najviše zbunjuje jest činjenica da se te osobe nazivaju mojim obožavateljicama", započeo je. 
 
 
"To je djevojka koju volim, s njom sam proveo posljednjih 11 godina i planiram idućih 60. Ona je bila moj odani partner i prijatelj, i prije nego su došli uspjeh i novac. Zar ju napadate iz divljenja prema meni? To nema smisla. Možda tako želite poboljšati kvalitetu svog života, jer zna se kako takva mržnja dolazi iz duboko ukorijenjenog osobnog nezadovoljstva. Razmislite o tome. Jamčim vam da kada biste je upoznali, osjećali biste se glupo, za sve što pišete o njoj. Unaprijed hvala za poštivanje ovog zahtjeva", stoji u poruci.
 
Svaka čast, Charlie, to znači biti frajer.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.