Glumica poznata po ljepoti i kratkim brakovima potvrdila novu vezu

Foto: Getty, Splash News

PAR je prvi put uhvaćen u poljupcima sredinom studenog.
 
Radi se o 33-godišnjoj glumici Scarlett Johansson koja je sinoć na jednoj gala večeri u New Yorku potvrdila vezu s novim odabranikom, 2 godine starijim Colin Jostom koji zarađuje kao dio ekipe popularnog showa "Saturday Night Live".
 
 
A broj 2 itekako je karakterističan za glumicu čija su dva braka trajala točno toliko - 2 godine.
 
Podsjetimo, 2007. godine Scarlett je upoznala svog prvog supruga, glumca Ryana Reynoldsa no brak se ubrzo raspao. "Brak između dvoje glumaca je veliki izazov, jer jedan je uvijek uspješniji. Zato je potreban partner koji ne samo da je siguran u vašu ljubav, nego i u svoju karijeru. On se mora baviti nečim sasvim drugim, da bi brak uspio", rekla je tada no ni to se nije pokazalo kao formula za uspjeh, barem ne u njezinom slučaju.
 
 
2012. godine upoznala je francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim ima i kćerkicu no i njihov se brak također raspao nakon samo 24 mjeseci. "Ona je bila ta koja je prva zatražila razvod i donijela tu odluku, pod izgovorom kako ne dijele previše zajedničkih interesa", otkrio je tada izvor blizak paru.
 
 
Glumica je nakon razvoda šokirala sljedećom izjavom: "Mislim da je brak jedna romantična i lijepa ideja i ako se dovoljno trudite i radite na tome to se može pretvoriti u prekrasnu stvar. Ipak mislim da ljudima nije prirodno da cijeli život provedu s jednom osobom."
 
 
Nadamo se kako je njezin novi odabranik pročitao ove njezine izjave kako se ne bi iznenadio ako ga se za koji mjesec odluči riješiti.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.