Godina je tek počela, a slavni par već je opravdao titulu najbolje odjevenih

Foto: EPA-EFE

JEDAN od omiljenih ljubavnih parova iz svijeta slavnih još jednom je oduševio obožavatelje. 

Priyanka Chopra i Nick Jonas započeli su 2020. godinu na pozornici i to poljupcem točno u ponoć. Nakon koncerta braće Jonas uputili su se na privatnu zabavu te su spremno pozirali, a nekoliko fotografija su podijelili i na Instagramu.

"2019. je bila jedna od najnevjerojatnijih godina u mom životu. Ne mogu dočekati da vidim što sve će 2020. donijeti. Sretna Nova godina svima!", napisao je Nick u svojoj objavi.

Osim brojnih poslovnih uspjeha, ovaj bračni par protekle je godine zabilježio i uspjeh na modnom polju. Naime, upravo su oni, prema izboru časopisa People, proglašeni najbolje odjevenim ljudima u 2019., što je prvi put da je tu laskavu titulu odnio jedan par.

"To je prvi put u povijesti da je jedan muškarac ili par na vrhu top liste. No oboje su zaslužili titulu", rekla je urednica Andrea Lavinthal.

"Ne odijevaju se tako da budu do kraja usklađeni, ali uvijek odlično pašu jedno uz drugo", objasnila je svoj izbor tada.

No, upravo su fotografije s dočeka još jedna u nizu potvrda da Priyanka i Nick potpuno zasluženo nose tu titulu. Dok je ona odjenula očaravajuću dugačku haljinu u jarkoj boji fuksije, pjevač se odlučio za decentnu boju u nimalo decentnom izdanju.

Osim po boji, glumičina haljina se isticala i krojem. Hrabar dekolte koji seže gotovo do pupka i gola leđa neki su od njezinih aduta, a poigrala se i svojevrsnim color blockingom prekršivši nepisano modno pravilo te je uz jarku boju haljine kombinirala upečatljivi crveni ruž.

Njezin suprug odjenuo je zanimljivo crno odijelo protkano zlatnim koncem te crnu košulju s točkicama. 

Još jednom su potvrdili da su pravi modni odlikaši.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.