Holivudsku miljenicu ostavio je zbog razlike u godinama, a sada ima još mlađu curu

Foto: Splash News

SLAVNI redatelj pravi je zavodnik.

Radi se o 48-godišnjem holivudskom redatelju Darrenu Aronofskyjem koji je dosad osvojio ljepotice poput svoje bivše supruge Rachel Weisz, ali i holivudsku miljenicu Jennifer Lawrence s kojom je prekinuo nakon svega nekoliko mjeseci.

Podsjetimo, par se spetljao još u listopadu 2016. godine, a šuškalo se i kako su se zaručili. Međutim, umjesto prstena, pao je prekid, zanimljivo, nakon što je duo surađivao na zajedničkom filmu.



Presudila im je velika razlika u godinama, koja iznosi 21 godinu, a to je priznao i sam redatelj, no čini se kako je skočio sam sebi u usta.

Naime, dotični je jučer viđen na Sundance Film Festivalu u društvu 26-godišnje manekenke i glumice Suki Waterhouse koja je poznata i kao bivša djevojka Bradleyja Coopera.



Par je viđen na odlasku po doručak, a izgledali su vrlo prisno. Također, mlada glumica već dugo nije viđena u društvu španjolskog glumca Diega Lune s kojim se zabavljala neko vrijeme, a čini se kako sada znamo i zašto.



Holivudskog zavodnika Bradleyja Suki je ostavila jer ju nije htio ženiti, tvrdeći kako nije spreman, no rusku ljepoticu Irinu Shayk ubrzo je zaprosio nakon početka romanse, a duo je prije nekoliko mjeseci dobio i kćerkicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.