Hrvatski brand donjeg rublja Pounje i Marija Cvitanović udružili se i stvorili magiju za snene trenutke

Foto: Jelena Balić

HRVATSKA dizajnerica Marija Cvitanović odlučila je fanovima svog rada ponuditi i program za spavanje pa se udružila s hrvatskim brandom Pounje.

Tako je nastao brand Marka M vintage glamour Pounje, i atraktivna kolekcija ženstvenih komada u kojima žene mogu glamurozno prrovoditi trenutke odmora.

Nit vodilja Marijine nove kolekcije holivudske su zvijezde 50-ih, kojima su, kako u filmovima tako i privatno, neki od omiljenih odjevnih predmeta upravo negližei, spavačice i ogrtači, koji nimalo ne zaostaju za glamuroznim  kreacijama za izlazak ili crveni tepih.

"Nijanse su te koje distanciraju haljinu od spavačice ili negližea, a upravo na njima smo poradili kako bi dobili nosiv odjevni predmet za razne prigode, ovisno o želji i stilu osobe koja ga nosi" izjavila je Marija Cvitanović

Bijela, crna, boja lososa i boja vina u kombinaciji s bež i crnom čipkom samo su neke od nijansi branda Marka Pounje, koje ćemo uskoro viđati na gradskim ulicama i modnim izlozima. Na pripadnicama ljepšeg spola je da odaberu svoj omiljeni kroj izrađen od pamuka, viskoze ili svile, koji će savršeno pristajati njihovoj građi.

Marka M Pounje od 16. svibnja lansira na tržište dvije modne linije: pamučnu BASIC liniju te svilene i viskozne kreacije VINTAGE GLAMOUR

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.