Iako je Bella postala poznatija sestra, Gigi ju je jučer zasjenila

Foto: Splash News, Instagram

OBJE sestre Hadid slavu mogu zahvaliti mami Yolandi, reality zvijezdi.
 
A nakon što se i njezino lijepo lice pojavilo nekoliko puta na TV-u, modni svijet izgubio je glavu za Gigi Hadid koja je ubrzo postala jedno od najtraženijih lica današnjice.
 
 
Njezinoj slavi dodatno je pomogla činjenica kako Gigi ima obline s kojima se ostale manekenke nisu mogle pohvaliti, a pažljivo je birala i dečke koji su joj također donosili dio medijskog kolača - od pjevačke teen zvijezde Codyja Simpsona preko Joea Jonasa pa sve do Zayna Malika, s kojim je nedavno proslavila drugu godišnjicu veze.
 
 
No malo po malo, svoje svijetlo pod modnim suncem počela je pronalaziti i mlađa sestra Hadid, Bella, kao i njihov brat Anwar koji ipak nije pokupio toliku slavu kao cure.
 
Crnokosa Bella uspješno je operirala nos, utrenirala svoje tijelo do savršenstva, krenula u osvajanje modnih pista, a na tom putu do slave, osvojila je i pjevača The Weeknda, što joj je također osiguralo slavu, posebno nakon prekida u listopadu prošle godine.
 
Plavokosa Gigi u međuvremenu je počela i dizajnirati odjeću no nekako se povukla iz javnosti, dok su Bellu paparazzi slijedili u stopu te gledali što nosi, s kim je i što radi, a crnokosa zavodnica postala je sve traženije lice na naslovnicama te pistama, ali i Instagramu, gdje su ju počeli slijediti milijuni.
 
 
No jučer je Gigi u trenu zasjenila svoju mlađu sestru, a kreacijom i frizurom podsjetila je na Zlatno doba Hollywooda te dokazala kako ne trebaš biti gol, da bi bio sexy. 
 
 
Bajkovitu zlatnu haljinu dugih rukava potpisuje Zuhair Murad, a iako je ljepotici stajala savršeno, zadala joj je nakratko i glavobolje kada se skoro popiknula no uspjela je ostati na nogama, dobro se nasmijati te nakloniti okupljenim novinarima.
 
 
Istovremeno, Bella je nosila bijelo, svileno odijelo s asimetričnim srebrnim topićem u stilu korzeta, a naravno, niti ona nije izgledala loše no složit ćete se kako je 22-godišnja Gigi ipak zablistala u punom smislu riječi.
 
 
Cure često ističu u intervjuima kako nisu nimalo ljubomorne jedna na drugu te kako su si najveća podrška.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.