Indexova Kraljica maturalne večeri Ana-Maria Čutura odabrala je svoju ELFS haljinu

Foto: Josipa Uzelac

MATURALNA VEČER naše ovogodišnje Kraljice maturalne večeri, Ana-Marie Čuture sve je bliže pa je stiglo i vrijeme za odabir savršene haljine.

Kao što znate, ove godine haljinu Indexovoj Kraljici maturalne večeri poklanja superpopularni dvojac ELFS koji je odlučio razveseliti pobjednicu s dvije opcije.

Naime, po prvi puta u povijesti ovog natječaja, naša maturantica imala je pravo birati između 2 haljine iz najnovije dizajnerske kolekcije sama odlučiti koja joj haljina najbolje pristaje i koju želi nositi na svojoj maturalnoj večeri.

S lijepom Ana-Marijom iz Petrinje, koja pohađa Ekonomsku školu u Sisku, početkom tjedna zaputili smo se u Amruševu 4, gdje su nas dočekali uvijek dobro raspoloženi Aleksandar i Ivan iz dvojca ELFS.

Dečki su se upoznali s našom pobjednicom i predstavili joj široku i usku haljinu između kojih je mogla birati te ju razveselili predivnom pismo torbicom, također iz najnovije kolekcije.

Tinejdžerka koja u slobodno vrijeme volontira u Crvenom križu, na početku svoje maturalne večeri održat će i govor pa joj je bilo važno da haljina bude elegantna i ženstvena, baš poput novih cvjetnih modela iz proljetne kolekcije ELFS.

Zgodnoj Ana-Mariji koja se već 10 godina bavi baletom obje su haljine stajale kao salivene pa je izbor bio zaista težak, no nakon kraćeg isprobavanja naša maturantica ipak je odlučila uzeti onu koja bolje pristaje njezinom modnom stilu pa je s velikim osmjehom i još većom vrećicom izašla iz dućana ovog popularnog dvojca.

Koju je haljinu odabrala Ana-Maria, pogledajte idući tjedan na Index Rougeu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.