Iva Balaban u jesenskoj kombinaciji koju žene obožavaju nositi

Foto: Filip Trezner

SINOĆ je započeo deseti po redu Rujanfest.

Najljepšu čestitku povodom desetog rođendana ovogodišnjeg Rujanfesta, sinoć su na najbolji mogući način, prepunim koncertima i nezaboravnim atmosferama, priredila dva velika imena – najtraženiji domaći izvođač – Joško Čagalj Jole te jedna od najvećih regionalnih zvijezda – Željko Joksimović.

Ovu tradicionalnu glazbenu manifestaciju otvorio je kralj balada Željko Joksimović, dok se poslije njega na pozornicu popeo najomiljeniji domaći izvođač - Jole, koji je svojim hitovima više od dva sata zabavljao mnogobrojnu publiku, pobrinuvši se da pjesma i odlična atmosfera potraju do dugo u noć.



Ovoj sjajnoj kombinaciji muških vokala svjedočile su i mnoge poznate dame: Iva Balaban, Ana Čagalj, Sementa Rajhard, Kristina Bradač, Nina Slamić Gudeljević te mnogi drugi.



Sve one odlučile su se za tipično jesenske stylinge, u zagasitijim tonovima, a posebno nam se svidjela obožavana kombinacija Ive Balaban, koju i same rado nosimo u ovom prijelaznom razdoblju.



Duga siva haljina, crna kožna jakna i bajkerske čizme, bile su Ivin izbor za glazbenu večer, a kao kontrast tamnoj kombinaciji, Iva je iskombinirala Chanel torbicu u neodoljivoj ružičastoj nijansi.

Pogledajte što su nosile ostale dame.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.