Izazovne čizme Antonije Blaće možete nositi i usred proljeća, ali nisu za svakoga

ANTONIJA Blaće je mnogima omiljeno voditeljsko lice, a osim njezinih poslovnih uspjeha, obožavatelji rado komentiraju i njezine stajlinge. Iako u njezinom ormaru prevladavaju crni komadi, odlično ih kombinira te joj outfiti nikada nisu dosadni.

Tako nas je na svom Instagramu podsjetila na jedan odličan i pamtljiv. Spojila je tek dva odjevna komada i potvrdila da je ponekad manje - više.

Haljine u stilu sakoa velik su hit posljednjih mjeseci, pa su osvojile brojne trendseterice, ali i slavne svjetske ljepotice te poznate Hrvatice. Ovom jednostavnom, a efektnom komadu nije odoljela ni popularna Šibenčanka koja je odabrala klasičan primjerak u crnoj boji. Struk je naglasila decentnim remenom, ali glavnu riječ u ovom stajlingu vode neobične čizme koje možete nositi i usred proljeća.

Riječ je o modelu koji je Antonija nosila još tijekom 2018. godine. Neobične čizme postale su hit te su proglašene jednim od najizazovnijih modela. Osim što ih karakteriziraju upečatljive vezice, one otkrivaju prste, ali i petu. Iako sežu iznad koljena, ove čizme otkrivaju i poprilično kože pa je potrebno ponešto modne odvažnosti da biste ih nosili.

Model koji nosi Antonija potpisuje popularna online high-street trgovina ASOS, a slične čizme u svojoj kolekciji imaju i Selena Gomez, Rihanna, Kylie i Kendall Jenner te Gigi Hadid.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.