Izgledajte najbolje na grupnoj fotografiji uz ovih nekoliko trikova

Foto: Rex, Instagram 

LAKO je ispasti dobro na selfieju koji ste snimili iz tridesetog pokušaja.
 
No. kad pozirate nekom drugom, onda nikad ne znate kako ćete izgledati na fotografiji. Baš zato mnogi ljudi izbjegavaju fotoaparat u širokom luku, no neki si ipak to ne mogu priuštiti. Naravno, govorimo o slavnima, koji na svakom većem događaju moraju pozirati pred desecima fotografa i izgledati što je bolje moguće kako bi očuvali dobru reputaciju. A želite li i vi biti sigurni da ćete baš na svakoj fotografiji ispasti dobro, onda biste trebali učiti upravo na njihovom primjeru. Ako netko zna zauzeti pozu, to su definitivno slavne dame, a sve njihove trikove zna i fotograf David Fisher, koji najčešće radi baš na crvenom tepihu.
 
 
Pred njegovim objektivom našle su se zvijezde poput Beyonce i Sienne Miller, od kojih je naučio baš sve što treba znati o poziranju te to otkrio u intervjuu za web stranicu Who What Wear. Uzmite bilježnicu i olovku i zapišite sve što trebate znati o poziranju, kako biste ovog ljeta mogli ponosno objavljivati sve fotografije s odmora.
 
Najlaskavija poza
 
"Slavne dame najčešće poziraju lagano okrenute u stranu, s jednom nogom preko druge te s obje ili samo jednom rukom na boku", objašnjava David i dodaje da je pri tome najvažnije stajati uspravno te bradu lagano podići prema gore. 
 
 
Trikovi pomoću kojih ćete izgledati bolje
 
Ako volite selfieje, onda sigurno već znate da na fotografijama možete ispasti i puno bolje no što izgledate u stvarnom životu. A to isto možete postići i kada vas fotografira netko drugi. Želite li, recimo, izgledati više, onda pokušajte stati tako da vas fotograf uhvati iz donjeg kuta. 
 
 
A želite li izgledati tanje, David savjetuje da na grupnoj fotografiji stanete točno u sredinu i lagano iskoračite ispred ostalih. Također, ako nosite neku lepršavu haljinu ili suknju, uvijek se malo poigrajte s njom, kako bi se na fotografijama vidjela sva njena raskoš, ističe fotograf. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.