Izgledaju kao i prije 20 godina: Naomi, Claudia i Cindy kao zvijezde nove kampanje branda Balmain

Foto: Balmain

LJUBITELJI visoke mode dobro pamte kampanje iz devedesetih godina kojima su vladali supermodeli.

Vojska dugonogih ljepotica s karizmom rock-zvijezda tada je žarila i palila modnom scenom, a izgleda da cure i dan danas mogu nadmašiti i upola mlađe manekenke.

Kuća "Balmain" jučer je objavila glamuroznu novu kampanju za proljeće/ljeto 2016. u kojoj nastupaju Naomi Campbell, Cindy Crawford i Claudia Schiffer, odjevene u izazovne kreacije koje ne ostavljaju mnogo mašti.

Legendarni Steven Klein snimio je predivne crno bijele fotke, a kreativni direktor kuće "Balmain", Olivier Rousteing izjavio je: "Gledajući Cindy, Claudiju, Naomi i Stevena kako rade zajedno, oduševio sam se njihovim samopouzdanjem, profesionalnošću i otmjenošću. Nije bilo nikakve sumnje da završni proizvod neće biti savršen."

Ovom kampanjom možda je htio odstupiti od nedavne ludnice koja je nastala oko kolekcije "H&M za Balmain" koju je promovirala trenutna it-cura Kendall Jenner.



"Ovo je novo poglavlje za Balmain", izjavio je Olivier za Vogue, "Ljudi se ponekad zbune i misle kako su važne samo društvene mreže i Instagram. Balmain ima dušu, nije stvar samo u sljedbenicima. Radi se o snovima i ljubavi, i mislim da se s ovom kampanjom vraćamo korijenima."



"Ova kampanja prikazuje ono zbog čega sam se zaljubio u modu, a ove tri žene predstavljaju upravo to.", dodao je Olivier.

Nova kolekcija ove popularne modne kuće puna je izazovnih haljina, topova i suknji, a hit su izazovni materijali s prorezima koji otkrivaju tijelo, ali i donje rublje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.