Jednostavni trik za uklanjanje šminke s odjeće koji smo naučili od Kim Kardashian

Foto: Instagram
 
SVATKO tko se šminka, barem jednom je uprljao odjeću puderom.
 
A nema ništa gore nego kada vam se to dogodi uoči izlaska iz kuće pa vam ne preostaje ništa drugo nego da se presvučete. No, Kim Kardashian tvrdi da ima super trik za brzo i jednostavno uklanjanje šminke s odjeće. A s obzirom na to da poznajemo njene make-up navike, sigurni smo i da zna o čemu priča.  
 
 
Kardashianka je trik otkrila na svojoj web stranici, a uključuje jedan jeftini proizvod, koji vjerojatno već imate u kupaoni. 
 
"U uklanjanju mrlja od šminke s odjeće, odlično pomaže pjena za brijanje. Nanesite ju na mrlju i lagano isperite vodom. Mrlja bi trebala nestati. A ako to ne upali, u kremu za brijanje dodajte nekoliko kapi alkohola," savjetuje Kim.
 
Reality zvijezda tvrdi i da je mrlje na odjeći od dezodoransa najlakše ukloniti najlonkama ili spužvicom za make-up, uz malo vode. 
 
 
Čini se da je Kim prava kućanica, a za sve vas ima i još jedan super savjet, koji će vas poštedjeti svih prethodno navedenih muka. Sljedeći put prije izlaska, jednostavno kopirajte njenu rutinu.
 
"Prije nego se počnem spremati, otuširam se i obučem kućnu odjeću. Kada se našminkam i napravim frizuru, tek onda oblačim odjeću za van. Tako izbjegnem bilo kakvu mogućnost prljanja make-upom, a i iz kuće izlazim potpuno svježa," tvrdi Kim.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.