Jeftini detalj koji je Margot Robbie pretvorio u chic Parižanku na reviji Chanela

Foto: Getty

LUKSUZNA modna kuća Chanel sinoć je u Parizu predstavila svoju Cruise kolekciju za 2018/19.
 
Očekivano, u prvom redu sjedile su brojne poznate face iz svijeta mode i šoubiza, poput Lily Rose Depp i Kirsten Stewart, no u masi se istaknula lijepa Australka Margot Robbie. 27-godišnja glumica doslovno je zablistala u šarenoj šljokičastoj Chanel mini haljini, dok joj je dodatnu dozu šarma osigurao jedan jeftini modni dodatak.
 
 
Riječ je o tankoj crnoj vrpci koju je Margot svezala u mašnicu oko vrata i koju ju je u trenu transformirao u chic Parižanku. Ovo je i nova varijanta choker ogrlice koju ove godine morate isprobati, a većinu vas neće stajati ni kune jer sve što vam treba je obična vrpca. Glumica je look zaokružila jednostavnim srebrnim sandalama s dva tanka remena koje su dodatno izdužile njene vitke noge. Kosu je oblikovala u lagane, takozvane holivudske valove koji uvijek jamče glamurozan izgled, a australskoj ljepotici bilo je dovoljno tek malo make-upa da nas potpuno obori s nogu. 
 
Margot nas je i ranije ove godine šarmirala običnom vrpcom na crvenom tepihu, baš kao i brojne druge slavne dame koje su posegnule za ovim jeftinim dodatkom, a kako ga još možete nositi, prisjetite se OVDJE.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.