Jelena Rozga i Ljupka Gojić su zaljubljene u isti, vrlo neobičan topić

Foto: Instagram

ASIMETRIČAN kroj ove kreacije osigurao im je sve poglede.

Nakon što je prije svega nekoliko dana pjevačica Jelena Rozga "odradila" modni dvoboj s Ellom Dvornik, kada su složile gotovo identične stajlinge, sada se sasvim slučajno našla u još jednoj stilskoj borbi. Ovog puta rame uz rame s bivšom manekenkom Ljupkom Gojić Mikić.

Naime, ove dvije ljubiteljice mode odabrale su identičan top u kojem ne možete proći neprimjetno. Riječ je o zanimljivoj kreaciji ukrašenoj vezom koji obožava čak i Pippa Middleton, a zbog prozračnosti materijala iznimno je popularan u ljetnim danima.

Osim toga, ovaj topić u boji lavande privlači poglede zahvaljujući svom asimetričnom kroju te neobičnoj kombinaciji izazovnog golog ramena i dugačkog rukava s druge strane. Struk je skriven ispod romantičnog volana, ali to ne umanjuje ženstvenost outfita u koji su domaće dame uklopile ovaj topić.

Jelena ga je kombinirala uz uske, klasične crne traperice, a sve je upotpunila jednostavnim crnim sandalama i večernjom torbicom te je tako složila odličan stajling za večernju šetnju Splitom.

Da ovaj topić može odlično funkcionirati i u dnevnim varijantama, potvrdila je zgodna Ljupka koja se odlučila za oversize look pa ga je kombinirala uz traperice sa širokim nogavicama koje ne pristaju baš svima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.