Jelena Rozga zna nepogrešiv modni recept za bolje raspoloženje u izolaciji

Foto: Instagram

AKO je vjerovati modnim stručnjacima, najjednostavniji način da se osjećate bolje dok ste zatvoreni u kući je da odjenete nešto ružičasto.

Boja koja simbolizira ljubav, suosjećajnost i nježnost - sve što nam je trenutno svima potrebno - idealna je za podizanje raspoloženja, kako onoga tko je nosi tako i ukućana s kojima je u izolaciji, piše Vogue.

Taj savjet je već poslušala Kate Middleton koja na fotkama iz svojeg kućnog ureda, koje su objavljene na njezinom i Williamovom službenom Instagramu, nosi ružičasto odijelo, a sada ga je primijenila i Jelena Rozga.

Pjevačica je objavila selfie na kojem nosi majicu u pastelnoj nijansi ružičaste koja, osim što popravlja raspoloženje, savršeno pristaje plavušama, a u prilog toj tvrdnji idu i brojni komplimenti koje je dobila ispod fotke.

Jelena se kod kuće i našminkala, što je još jedan od načina za popravljanje raspoloženja ako vam u izolaciji nedostaje make-up. S druge strane, odmor od šminke je dobar za vašu kožu, a OVDJE pročitajte i kakve biste još beauty koristi mogli imati od izolacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.