J.Lo nije fan tinte: Bena Afflecka bivša popljuvala zbog "odvratne" tetovaže na leđima

Foto: Splash News, JLP
 
SLAVNI glumac u prosincu prošle godine, obožavateljima se pohvalio gigantskom tetovažom na leđima.
 
Nakon objave razvoda od supruge Jennifer Garner, nakon punih 10 godina braka, 43-godišnji glumac Ben Affleck zaokupio se poslom pa je tako počeo snimati film "Live By Night u Los Angelesu.
 
 
Prilikom snimanja scene u bolničkoj haljini, Ben je otkrio gigantsku tetovažu u boji na svojim leđima, koja zapravo predstavlja pticu feniks, koja je simbol snage i besmrtnosti. Tetovaža je toliko velika da prekriva gotovo cijela Benova leđa pa se jednostavno nije mogla ne primijetiti.
 
 
Iako se dugo šuškalo o tome je li tetovaža prava ili ne, čini se da jest, a to je nedavno potvrdila i njegova bivša supruga Jennifer Garner, kada su ju pitali što misli o njegovom uratku. "U mom rodnom gradu bi rekli da se njegovo srce treba blagosloviti", kroz smijeh je ispričala Jennifer."
 
A sada se oglasila i druga njegova bivša, slavna Jennifer Lopez, koja je bila oštrija u kritikama tetovaže, nego bivša supruga. "Odvratna je. Što on radi? Njegove tetovaže su uvijek imale previše boja, a ne bi trebale biti tako šarene. Trebale bi biti više cool", otkrilo je slavna Jenn.
 
 
Podsjetimo, Jennifer se u Bena zaljubila nakon raspada svog drugog braka s plesačem Chrisom Judda, a u studenom 2002. godine par se i zaručio. 
 
No, umjesto vjenčanja, par je 2003. godine objavio prekid, a navodno je Ben bio taj koji ga je inicirao, kojemu je čitava medijska pažnja postala preveliki pritisak.
 
A s obzirom da mu je bivša supruga podnijela zahtjev za razvod, nakon navodne prevare s dadiljom njihove djece, čini se kako je J.Lo još i dobro prošla, iako je kasnije otkrila kako je on bio prvi muškarac, koji joj je slomio srce.
 
Tko zna, možda se par u budućnosti i pomiri, ako Jennifer neće previše smetati divovska tetovaža...

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.