Jesi li i ti htjela biti ona? Ovo je najpopularnija Disney princeza svih vremena

Foto: Press Foto, Giphy

KADA smo bile male, bile smo uvjerene kako ćemo jednoga dana biti princeze.

Iako nam je sada jasnije kako se to baš i neće dogoditi, bilo je lijepo maštati, što je definitivno imalo veze s količinom Disney filmova, koje smo obožavale gledati.

A svaka od nas imala je svoju omiljenu princezu, a koja je to, zanimalo je i jednu nedavno provedenu anketu, u kojoj je sudjelovalo više od 80 tisuća žena.



No, prije nego ti otkrijemo koja je proglašena najomiljenijom, otkrivamo ti sve princeze, među kojima se birala pobjednica: princeza Anna (Frozen), Ariel (Mala Sirena), Aurora (Trnoružica), Belle (Ljepotica i zvijer), Pepeljuga, Elsa (Frozen), Jasmine (Aladin), Merida (Merida Hrabra), Mulan, Pocahontas, Rapunzel (Zlatokosa), Snjeguljica i Tiana (Princeza i žabac).

A pobjednica je - Pepeljuga, lijepa djevojka, koja je živjela s maćehom i ružnim polusestrama, no sreća joj se osmjehnula kada joj je dobra vila napravila haljinu i staklene cipelice, kako bi mogla otići na bal, koji je kraljevska obitelj priredila u sinovu čast.



Princ se naravno zaljubio, obišao čitavo kraljevstvo, kako bi našao djevojku, koja je žureći se doma, iza sebe ostavila staklenu cipelicu, a kada ju je napokon pronašao, živjeli su sretno do kraja života.

A koja je tvoja omiljena princeza?

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.